Auringonsuojakalvo tummennuskalvo

Miksi kärsiä kuumuudesta tai häikäisystä ?
Auringonsuojakalvot  / tummennuskalvot apuun … autoon, ikkunaan … Pyydä tarjous !

Auringonsuojakalvo on ratkaisu auringon paahtaessa suoraan toimiston tai liikkeen ikkunaan. Työnteon motivaatio katoaa ja käy vaikeaksi liian kuumassa toimituilassa. Näin menetetään vuosittain tuhansia tehokkaita työtunteja uupumuksen ansiosta.
Auringonsuojakalvoilla saadaan toimisto- ym. tilojen lämpötila kuumina kesäpäivinä kohtuulliseksi. Lisäksi estetään häikäisy esim. näyttöpäätettä käytettäessä.

Näitä kalvoja olemme asentaneet satoihin laseihin ympäri Etelä-Suomea. Tyytyväisinä asiakkaina ovat olleet mm monet suuret teollisuuslaitokset, pankit, yritykset ja yhteisöt sekä monen kunnan eri laitokset.  Tyytyväinen työntekijä on aina yrityksessä avainasemassa. Varsinkin uusteknologiayritykset sekä monet muut ovat tämän oivaltaneet.
Tässä yhteydessä ei tule unohtaa kotitalouksia, joissa menetetään monet hyvät yöunet huoneiston tai makuuhuoneen kuumuuden takia.
Kalvoja olemme lisäksi asentaneet näkösuojaksi kerrostalojen parvekelasituksiin.
Auringonsuojakalvoilla / ikkunatummenuksilla aikaansaadaan usein -esteettisyyttä unohtamatta-, tarpeellinen työrauha uteliailta katseilta niin toimistoissa kuin autoissa.

Näe, älä näy. Lasitummennukset. Käyttökohteena esim. hotellihuoneet, makuhuoneet, valvomot, neuvottelutilat, toimistot, ajoneuvot …

UV- säteilyn vähentämiseen on löytyy myös sopiva melkein kirkas auringonsuojakalvo. Oivallinen valinta erilaisten vaate- ym. liikkeiden näyteikkunoiden suojana.

Aurinkosuojakalvoina käytämme maailman parhaita kalvolaatuja, joskin asiakkaittemme omista kalvoista teemme myös ensiluokkaisia kalvoituksia.

Tule ja tutustu eri kalvolaatujen ominaisuuksiin! Pyydä tarjous! Kevät on aurinkosuojakalvotuksen sesonkiaikaa. Asiantuntijana valitsemme sinulle juuri sopivan kalvon hinta/laatusuhde huomioiden.

Kesämökilläkin saattaa joskus olla sietämättömän kuuma!
Aurinkosuojakalvot suojaavat auringon häikäisyltä ja pitävät mökin sopivan viileänä aamusta iltaan.