Palvelut

Palvelumme kattaa kaikki mainonnan osa-alueet. Periaatteena on palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti parhaalla  mahdollisella tavalla.

Intertext palvelee menestyksekkäitä yrityksiä ja kattaa mainosteippauksilla, käyntikorteilla, lomakkeilla, esitteillä jne. muhkean määrän ikkuna-, seinä- ja pöytäpinta-alaa Helsingissä ja sen ympäristössä. Suuret, keskisuuret ja pienyritykset tilaavat yhtiöltä mainosteippauksia myös ajoneuvoihin, työmaille, veneiden kylkiin venenimet, rekisterinumerot, valokilpiin ja banderolleihin sekä rulla- ja säleverhoihin. Kaikenlaiset räätälöidyt tarratekstit ovat osa-aluetaimme. Lisäksi  teippien poistamiset kuuluvat palveluumme.

Ikkunateippaukset, julisteet, ständijulisteet, suurkuvatulosteet, esite-, messuosastot, kutsut,digipainatukset, opasteet, käyntikortit sekä valomainokset mainos-ateljé Intertext suunnittelee ja toteuttaa nopeasti ja edullisesti. Uutena palveluna on myös web-sivujen suunnittelu, toteutus, ylläpito sekä banneri-ilmoittelu muiden kotisivuilla.

Toimialaamme liittyvät kaikki mainosalan osa-alueet,myös lehti-ilmoitukset, kopiopalvelut ja tiedotuksen.
Lisäksi asennamme auringon valolta ja/tai lämmöltä suojaavat tummennus/sävykalvot autolaseihin, ikkunoihin ja parvekelasituksiin.
(Lisätietoa: klikkaa alleviivattuja tekstejä)

Autoteippaus

Ikkunateippaus

Veneteippaus

Aurinkokalvot

Valomainos

Mainos A-teline
kuva-ala 50 x 70 cm
(hinta sis. logotekstin kaariosaan)
120

sis. 24 % Alv